Ontdek onze diensten

Wij bieden op maat gemaakte oplossingen voor jouw bedrijf, of het nu gaat om het definiëren en versterken van jouw merkidentiteit tot websites, sociale media en visuele identiteit. Ons toegewijde team werkt nauw met jou samen om je doelen te realiseren en je merk te laten uitstralen.

Brand identity

Een merkidentiteit bestaat uit wat jouw merk zegt, wat jouw waarden zijn, hoe je jouw product communiceert, en wat je wilt dat mensen ervaren wanneer ze in contact komen met jouw bedrijf. In essentie is jouw merkidentiteit de persoonlijkheid van jouw bedrijf en een belofte aan jouw klanten.

Een persoon die voor een computer zit en terwijl een gsm vasthoudt beide met betrekking tot de branding guidelines en sociale media van Werkhuizen Lentz

Website creation​

Een krachtige website is cruciaal voor een optimale conversie. We zorgen ervoor dat de website niet alleen visueel aantrekkelijk is (UI-design), maar ook gebruiksvriendelijk (UX-design), en dat de copywriting en ontwikkeling nauwkeurig worden uitgevoerd.

Social foundation

Sociale media is super om een following op te bouwen en mond-tot-mondreclame te stimuleren. Dat doen we op META en LinkedIn. Ook zetten we gerichte advertenties in om meer leads te genereren of vacatures op te vullen.

Een hand die een gsm vasthoudt met de sociale media pagina open van architectenbureau Vanbeselaere Hauspie

Visual identity

Professioneel beeldmateriaal is essentieel om een professionele uitstraling te hebben en de boodschap effectief over te brengen naar zowel eindklanten als leveranciers. Dit bereiken we door middel van professionele foto’s, video’s of reels. 

Een set van de firma VICAR die een interview is aan het opnemen met Dominique van DD automation en Hans van Fraxinus

+32 (0) 468 29 93 71

info@vicaragency.com

verbrandnieuwland 14 – 16, 

8000 Brugge